Marajin asistent za stepenice

0

Poznate osobe ponekad umeju da se ponašaju kao prave dive, a ovo su neki od najluđih zahteva koji su ikada upućeni – i sasvim sigurno, ispunjeni, prenosi "Njuzer".
Maraja Keri je jednom tražila asistenta za stepenice prilikom svog gostovanja u jednoj tok šou emisiji u Britaniji. Međutim, ovo nije sve. Poznata pevačica je jednom prilikom u svoju koncertnu listu zahteva uvrstila sledeće – visoke biljke sa puno lišća i kauč za troje obične boje, bez šara.
Dženifer Lopez se navodno jednom pojavila sa preko 90 osoba na intervjuu za BBC i potom zatražila devet posebnih prostorija za presvlačenje.
Madona navodno nosi sopstveni nameštaj, a kao pratnju vodi 200 osoba među kojima su instruktor joge i stručnjak za akupunkturu, na sve svoje nastupe.
Kanje Vest je pre davanja govora u Kanu zahtevao da se sa svih flaša vode iz kojih će piti uklone etikete.
Meri Džej Blajdž zahteva da u sobama za presvlačenje prilikom turneje uvek bude nova daska za NjC šolju.
Pol Makartni, bivši Bitls, poznat je pobornik za prava životinja tako da tokom njegove turneje ne sme biti krzna kao ni mesa, ali zato u svojoj svlačionici želi da ima šest biljaka koje imaju puno listova koje je podjednako gusto na dnu i na vrhu.

Razmažena Gaga
Lejdi Gagu je tužila asistentkinja 2011. godine. Ona je tvrdila da je pop zvezda od nje tražila da spavaju u istom krevetu i da umesto nje ubacuje DVD-ove u plejer jer ju je mrzelo da sama to učini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here