Horoskop

0

OVAN
Samouvereni ste i dobro raspoloženi. Ipak, kao da vam sve izmiče taman u trenutku kada vam se čini da je gotovo. Ne iskaljujte bes na ukućane.
SAVET: prijao bi vam boravak u prirodi.

BIK
Koncentracija je na zavidnom nivou, to možete iskoristiti za donošenje odluke koja se tiče nekih odnosa koji vam dugoročno mogu promeniti društveni status.
SAVET: budite odlučni.

BLIZANCI
Obuzela vas je kupovna groznica i trošite finansije koje još niste zaradili. Teško stečeni novac možete potrošiti na stvari koje su samo prividno jeftine.
SAVET: štedite.

RAK
Danas ćete na poslu biti na pravom mestu u pravo vreme. Dobar prijatelj ili saradnik će vam se revanširati za pomoć kojom ste ga nedavno iznenadili.
SAVET: posvetite se voljenoj osobi.

LAV
Otkrićete da neko veoma blizak razume i podržava vaše ideje. Uz pomoć te osobe doći ćete do novih rešenja kojima uspešno stavljate tačku na minuli period.
SAVET: ne okrećite se u prošlost.

DEVICA
Prilično ste napeti, pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će svojim ponašanjem poljuljati vaše samopouzdanje.
SAVET: ne primajte sve k srcu.

VAGA
Svaka kritika kod vas izaziva osećaj krivice. Opterećuju vas drugi ljudi, a posebno situacija vašeg partnera koji je u poslednje vreme tajanstven.
SAVET: pojačajte ishranu.

ŠKORPIJA
Rasprava zbog novca može vas jako uznemiriti. Izbegavajte svađe, jer mogu pasti teške reči. Duga šetnja i boravak izvan doma je dobar izbor pred kraj dana.
SAVET: opustite se.

STRELAC
Manji finansijski dobitak neće biti dovoljan da rešite probleme. Ne očekujte preterano od partnera, osvrnite se oko sebe i pružite šansu prijateljima.
SAVET: budite štedljivi sa novcem.

JARAC
Mislima ste daleko od mesta boravka, pa je uputno da se krajem dana spustite na zemlju, jer vam sledi napet period. Budite disciplinovani i sačuvajte koncentraciju.
SAVET: prekontrolišite pritisak.

VODOLIJA
Stiže novac koji ste očekivali, ali suma na koju ste računali je umanjena. Iako situacija nije povoljna, ne dozvolite da vas to u potpunosti poremeti.
SAVET: prijaće vam boravak u prirodi.

RIBE
Uložili ste previše truda a rezultati nisu u skladu sa očekivanjima. Ako se prepustite tenziji i nervozi, stvari ćete još više iskomplikovati i ništa nećete rešiti.
SAVET: ne gubite strpljenje.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here