Horoskop

0

OVAN
Pokušajte da odložite sve što nije hitno i dan posvetite sebi. Umesto malodušnosti i očaja u koji ste zapali, priuštite sebi dugu šetnju ili masažu.
SAVET: odložite poslove.

BIK
Saznaćete ko su vam pravi prijatelji. Ako budete bili previše nepažljivi, mogli biste imati neprijatna iskustva sa uniformisanim licima.
SAVET: ne paničite.

BLIZANCI
Pravi je trenutak da mislite na sebe i isplanirate naredni period. Veoma je važno da budete oprezni i ne dozvolite da ishitrenim odlukama napravite velike promene.
SAVET: izbegavajte masnu hranu.

RAK
Nervira vas kriza u vašoj radnoj sredini. Možda bi trebalo da razmislite o važnijim stvarima kao i o redosledu kojim ćete rešavati probleme.
SAVET: priuštite sebi malo odmora.

LAV
Iako se niste proslavili potezima na radnom mestu, vaše zalaganje nije prošlo neopaženo. Blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno.
SAVET: ne rešavajte mnogo problema odjednom.

DEVICA
Osećate se zapostavljeno, ali će vas to mučiti samo danas. Ne dajte da vas crne misli okupiraju jer je pred vama srećan period sa voljenom osobom.
SAVET: prijaće vam šetnja.

VAGA
Vaša emocionalna energija trenutno ima poseban naboj. Mogli biste biti previše grubi, posebno prema prijateljima koji suviše sporo reaguju.
SAVET: sagledajte situaciju malo šire.

ŠKORPIJA
Razmišljate o važnim stvarima, pripremite teren i počnite da delujete. Nigde ne žurite, mogli biste pogrešiti i sebe dovesti u situaciju da budete povređeni
SAVET: budite pažljivi u saobraćaju.

STRELAC
Izgledate privlačno i atraktivno, toliko dobro da možete privući pažnju problematičnih osoba. Budite oprezni i ne prihvatajte udvaranja od osoba koje ne poznajete.
SAVET: ne gubite pažnju.

JARAC
Dobro ste raspoloženi, svom partneru izražavate ljubav i toplinu. Ako ste slobodni, imate šansu da se približite osobi koja vam se dugo sviđa.
SAVET: budite odlučni.

VODOLIJA
Možete da se opustite i zaista uživate pričinjavajući sebi radost. Brižni ste, pa možete biti malo šire ruke i angažovati se u nekoj dobrotvornoj akciji.
SAVET: izbegavajte teške teme.

RIBE
Porodična rasprava zbog novca vas može oneraspoložiti. Izbegavajte svađe jer mogu pasti teške reči. Duga šetnja je dobar izbor pred kraj dana.
SAVET: pripazite se povreda.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here