Horoskop za utorak, 17. jun 2014. godine

0

OVAN
Ponašanje određenih prijatelja može ozbiljno poljuljati vaš odnos sa njima. Posvetite više pažnje voljenoj osobi jer ste je, u poslednje vreme, zapostavili.
SAVET: ne opterećujte želudac.

BIK
Slede vam ponude kojima vas neko ubeđuje da se uključite u veliki poslovni projekat. Ukoliko se danas odlučite i ishitreno prihvatite, očekuje vas gubitak.
SAVET: budite umereni u svemu.

BLIZANCI
Povoljan trenutak za realizaciju projekta i prilika za potpisivanje novog ugovora. Imate velike planove i ovo je jedan korak bliže cilju.
SAVET: budite odlučni.

RAK
Spremni ste za nove pohode. Preuzmite inicijativu i pokrenite posao koji niko nije hteo. Pozitivno zračite pa ćete sve svoje ideje sa lakoćom realizovati.
SAVET: unesite više tečnosti.

LAV
Novo saznanje do koga danas dolazite može proizvesti veliko razočaranje. Situacija nije nepovoljna koliko vam se čini, previše impulsivno reagujete.
SAVET: čuvajte dokumenta i novčanik.

DEVICA
Čini vam se da ste na izmaku snage. Uzrok takvog stanja nisu problemi drugih ljudi koji su vas pritisli, već vaš izbor da budete nečiji heroj.
SAVET: pazite se infekcija.

VAGA
Previše ste obaveza preuzeli na sebe. Na vreme izmenite planove jer se dan može završiti neuspešno ako važne poslove odložite.
SAVET: budite realni.

ŠKORPIJA
Pred vama su važne aktivnosti. Otvaraju vam se nove mogućnosti. Iskoristite svojih pet minuta i svoje ideje konačno plasirajte autoritetima.
SAVET: pojačajte fizičke aktivnosti.

STRELAC
Osećate kao da se sve oko vas konačno pokreće. Olakšanje koje osećate neće rešiti baš sve probleme, predstoji vam još dug period do konačnog rešenja.
SAVET: ostanite skoncentrisani.

JARAC
Napeta atmosfera u vašem domu negativno utiče na sve vaše aktivnosti. Projektujete svoje neraspoloženje na okolinu, zauzvrat ne dobijate ništa bolje.
SAVET: unosite više tečnosti.

VODOLIJA
Osećate se veoma iscrpljeno, neophodan vam je predah i kratki odmor. Opustite se i dan provedite u neobaveznom druženju sa prijateljima.
SAVET: više se krećite.

RIBE
Previše pažnje pridajete problemima koji su prolaznog karaktera. Zbog tog preteranog bavljenja sitnicama u opasnosti ste da previdite krupnu stvar.
SAVET: moguću alergiju izbegnite dijetom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here