Gospa se ukazuje u 14 sati, sto odsto!

0

 

Za svakog nešto posebno: Međugorje
 

SPLIT – Točno u dva poslije podne, odgovorila nam je spremno aktivistkinja udruženja Sol zemlji, kada smo je upitali u koliko će se sati Gospa ukazati. Na pitanje kako zna, odgovara uz osmijeh: "Obično je bilo u dva sata popodne, ali to Gospa treba reć’, Bože mi oprosti…". Objašnjava odmah i da se Gospa prema dosadašnjim rasporedima pravilno javljala za Božić, na rođendane vidioca, Dan državnosti, a vidiocu Ivanu – svaki dan. Naglašava i da on nije jedini kojemu se Gospa svakodnevno javlja, postoji i jedna takva vidjelica u Milanu. Hit dana na društvenim mrežama je definitivno oglas za organizovano hodočašće u Međugorje 25. juna 2014. na kojemu se predskazuje "ukazanje svim vidiocima". Cijena puta je 90 kuna, a kako su nas zaista interesovali detalji puta, nazvali smo broj mobitela istaknut na plakatima koji su se pojavili na autobusnim stanicama u Splitu. Na primjer, kada će se ukazanje dogoditi i hoće li hodočasnici dobiti povrat novca ukoliko se Marija, na primjer, zadrži u Lurdu!

Hit na društvenim mrežama: Splitski oglas

x S druge strane linije bila je aktivistkinja udruženja Sol zemlji koje inače organizuje hodočašća i koncerte. Kazala nam je ime i prezime te da da je porijeklom iz Imotskog. Treba reći da je spremno prihvatila da se razgovor prenese i objavi u medijima. Krenimo od početka: objasnila nam je da se kreće u 8 sati ujutro preko puta pothodnika kod splitskog Pazara, na početku trajektne luke. Pitala nas je odakle zovemo, a kada smo joj rekli da zovemo iz Zagreba, preplavila ju je briga o tehničkim detaljima: "A imate li nekoga u Splitu da uplati za vas? Moram uzeti novac i sastaviti popis unaprijed, zbog vozača, niko u trenutku prelaska granice ne smije biti bez svog mjesta u autobusu", kazala je. Nakon razrješenja ovog problema, zanimalo nas je kada će biti ukazanje. "U dva po podne", kazala je.
x Sljedeće pitanje se ticalo povrata novca u slučaju da Sveta Marija taj dan iz nekog razloga eskivira. "Ni slučajno! Ukazaće se sigurno. Znate da se ona ukazivala svake godine, govorila je gdje su žrtve Vukovara i Srebrenice, evo sva sam se naježila! Mora se ukazat sto posto! Doduše, moguće je da se ne ukaže vama, već samo vidjelici, ali vi ćete sigurno dobiti nešto posebno… Povrata novca, dakle, nema, no, ispričala nam je zato što se njoj dogodilo kada je prvi puta prisustvovala ukazanju. I tada se Gospa ukazala samo vidjelici. ‘Po njenim crtama lica vi vidite kada je ona došla i otišla, ona vam iskolači oči. Ja sam osjetila neku nenormalnu energiju k’o da me diže, Sunce se pojavilo iza oblaka", opisuje nam, dodajući da je na susretu s Gospom bilo i Talijana. Ispričala nam je i da je uoči ukazanja znala imati važne snove u kojima joj se obraćao Duh Sveti.
x Dolazimo do škakljivog pitanja o stavu Svete Stolice, točnije, pape Franje o tome da Gospa "nije ravnatelj poštanskog ureda koji svaki dan šalje poruke". ‘Ha! Ha! Ha! Ne znam šta bi vam rekla na to’, navela je te nastavila govoriti o svojim iskustvima još iz djetinjstva. "Govorim vam sad nevjerojatne stvari. Bog hoće žrtvu. I ako ne ispuni vaše želje, osjetićete njegovu milost", uvjerava nas za slučaj da se ni molitve nematerijalizuju… Ako ne vjerujete, nazovite udruženje Sol zemlji..

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here