Poklon za obrenovačku bebu

0

Jovana Mladenović, Borka Staničić i Marko Nešić sa sinovima Vojinom i Lavom

Predstavnici kompanije Karlzberg Srbija uručili su vaučer u iznosu od 150.000 dinara (oko 1.300 evra) Borki Staničić i Marku Nešiću, roditeljima malog Lava Nešića, prve obrenovačke bebe rođene nakon velikih poplava koje su zadesile Srbiju. Srećni roditelji moći će da iskoriste vaučer za kupovinu različitih proizvoda u Roda marketima.
Mali Lav rođen je 9. juna u bolnici u Višegradskoj, a iz porodilišta je sa majkom došao u radničko prihvatilište u Ustaničkoj ulici. Više o gestu kompanije za malog Lava, rekla nam je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija Karlzberg Srbije:
– Svaki novi život treba slaviti, a mi smo srećni ako smo makar malo olakšali i ulepšali Lavove prve dane na ovom svetu. Naš gest jeste skroman, ali verujemo da podseća društvo kako ne smemo zaboraviti svoje sugrađane kojima je ovih dana pomoć preko potrebna.

 

Traže smeštaj
Borka Staničić i Marko Nešić izrazili su zahvalnost na primljenoj donaciji, srećni zbog novog člana porodice koji im je doneo beskrajnu radost. Inače, Borka i Marko i dalje traže smeštaj. Marko nema posao, uporno ga traži, jer bi im to predstavljalo olakšanje u ovoj teškoj situaciji u kojoj su se našli kada su morali da pod naletom vodene stihije napuste Obrenovac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here