Ruže za devojke, momci u blatu

0

Sjajnim nastupom benda Hurts na Mejn bini u nedelju uveče završen je prvi deo ovogodišnjeg Egzita. Prema procenama organizatora, tokom četiri dana festivala kroz kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi prošlo je 185.000 ljudi. Hurts je priredio odličan nastup, a mahom ženska publika je uživala i pevala iz sveg glasa, pa su sa bine poletele ruže u publiku. I dok su devojke uživale, njihovi momci su stoički izdržali da ih nose na ramenima stojeći u blatu, dok se one njišu i pevaju iz sveg glasa.
Poslednje veče Egzita je privuklo najmanji broj ljudi, ali je atmosfera bila razigrana i raspevana, naročito kada je na binu izašao bend Suede. Britanski bend koji ove godine slavi 25 godina postojanja, odsvirao je hitove pred ekipom koja se svojski trudila da ne upadne u zaostatke blata od prethodnih večeri. Poneti atmosferom oni su čak izašli i na bis, što za Egzit nije uobičajeno.
Publika na Dens areni igrala je uz Deep Dish, dobro poznate izvođače iz Vašingtona, dok je na Fjužn stejdžu program zatvorio Beogradski sindikat. Posle kratkotrajne pauze festival se nastavlja danas na budvanskoj plaži Jaz pod imenom Sea dance festival i trajaće do 17. jula.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here