Brankica nova Zone

0

Na obali Vlasinskog jezera u subotu, pred oko 500 gostiju premijerno se predstavila ekipa filma "Vrati se Zone", u režiji Juga Radivojevića, svojevrsni nastavak ostvarenja "Zona Zamfirova" koju je pre 12 godina snimio Zdravko Šotra. Umesto Katarine Radivojević, koja je igrala glavni ženski lik u prvom delu filma, uloga Zone Zamfirove u nastavku pripala je Brankici Sebastijanović, koju znamo iz serija "Samac u braku" i "Sinđelići", dok će kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.
– Čast je biti deo ovog projekta. Reditelj Jug Radivojević je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u jednoj novoj boji – izjavila je Brankica Sebastijanović.
Milan Vasić takođe nije krio oduševljenje svojom ulogom.
– Drago mi je da sam u ovom projektu. Scenario je odličan, uloga sjajno napisana, atmosfera na snimanju odlična. Ovo je moja nova prekretnica u karijeri – istakao je Vasić.
Jug Radivojević je istakao da je "Vrati se Zone" film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama!
U filmu glume i Ljiljana Dragutinović, Jelisaveta Seka Sablić, Nikola Ristanovski, Tašanu Anita Mančić… Radivojević je za ulogu Kaline, najveće suparnice lepe Zone, angažovao Sementu Rajhard, mladu glumicu iz Hrvatske. Snimanje romantične melodrame sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak počinje početkom sledeće godine, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here