Nisam krala grčke pesme

0

Jelena Karleuša (35) ponovo se našla na tapetu medija zajedno sa Cecom Ražnatović, Acom Lukasom i brojnim pevačima zbog navodne krađe grčkih pesama. Stranci prete sudom i traže novčanu
odštetu zbog navodnog korišćenja njihovih pesama bez dozvole. Međutim, Karleuša tvrdi da sa autorima ima potpisane ugovore, a javnosti se obratila u otvorenom pismu koje je postavila na svom profilu na Fejsbuku.
– Poštovani mediji, i ovog puta sam primorana da reagujem, jer pored naslova "Plagijatori i lopovi grčkih pesama" stavljate moju sliku, te navodite izjave nekog očigledno ne baš obaveštenog lika. Jednom za svagda da bude jasno – nisam plagirala i ukrala grčke pesme, snimila sam ih u studiju "Phase one"
u Atini, producent je bio najpoznatiji grčki kompozitor Fivos, a ja sam tada bila ekskluzivac najbolje muzičke kuće "Heaven music" iz Atine. Ja sam jedina pevačica sa ovih prostora koja ima ugovore sa strancima i koja je izdavala muziku pod stranom etiketom – poručila je Karleuša i dodala da se svi ovi podaci mogu lako proveriti na zvaničnim sajtovima kompozitora i izdavačkih kuća. Svoje saopštenje ona je začinila sa nekoliko sočnih izraza u njenom stilu, iako to ne priliči dami kakvom se predstavlja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here