Užasnuta pričom da je imala infarkt

0

Za Andreanu Čekić kolege kažu da je jedna od najzaposlenijih mladih pevačica. Toliko trči sa tezge na tezgu da je nedavno kolabirala. Ali, daleko od toga da je na sceni doživela infarkt, kako se pročulo.
– To je morbidna priča od koje se meni i mojim bližnjima digla kosa na glavi. Užasnuta sam i nije mi jasno ko lansira tako grozne stvari. Sreća da je moja mama bila sa mnom, pa nije mogla da poveruje u takvu glupost. Bila sam premorena i iscrpljena, pa sam kolabirala. Po prvi put u životu, završila sam na infuziji i uopšte nije bilo strašno. Mnoge moje koleginice su na infuziji svaki čas, pa se od toga ne pravi frka i panika. Najteže mi je što su se uznemirile moje dve bake, jedna koja živi u Bosanskoj Dubici i druga koja živi u Beču. Jedva sam ih smirila jer su se užasno potresle – kaže pevačica, koja je zbog premora otkazala dolazak na jednu svadbu na kojoj je trebalo da peva prošle nedelje.
Inače, Andreana Čekić vrlo često nastupa na raznim veseljima po dijaspori, zajedno sa mnogim starijim, poznatijim i iskusnijim kolegama.
– Svi imaju fantastičan odnos prema meni. Od Snežane Đurišić sam uvek dobijala odlične savete, dobronamerne kritike i pomoć. Uvek mogu da je nazovem da je pitam za mišljenje ili da potražim pomoć.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here