Pomoć za poplavljene u Bijeljini

0

Predaja čeka ugimnaziji: Sa đacima su Denis Štar (pozadi), dr Željko Dragić (drugi zdesna) i Irena Krečmer ( prvi desno)
 

Udruženja Pomoć za mladi život iz Langenhagena među svojim članovima i građanima Langenhagena u prvoj akciji prikupilo je 2.500 evra. Predsednik dr Željko Dragić već ih je uručio oštećenim porodicama u Bijeljini. Deset porodica, dece štićenika udruženja dobilo je po 250 evra, a za novac su kupljeni madraci i građevinski materijal. Članovi udruženja zamoljeni su da akciju prikupljanja novčanih sredstava nastave, a putem medija upućen je i javni apel.
Posle ponovljenog apela, akciju prikupljanja novčanih sredstava sprovela je i gimnazija Langenhagen, čiji su učenici 1996. osnovali udruženje Pomoć za mladi život. Ovih dana Željko Dragić ček na 870,78 evra simbolično je primio od učenika i direktorke Irine Krečmer, a novac će krajem jula u Bijeljinu odneti tri učenika sa nastavnicima Kristinom Bine i Denisom Šterom. Na račun udruženja 135 evra uputila je i Biljana Jenče, čitateljka "Vesti" iz Firta, u Bavarskoj. Akcija prikupljanja sredstava među građanima Langenhagena i dalje se sprovodi. Info telelefon je 0173 606 54 38.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here