Izrešetan jer ne trpi uvrede

0

Igor M. (23) teško je ranjen u kafiću u Obrenovcu kad je na njega pucao nasilnik koga je zbog uvreda oterao od stola. Revolveraš je identifikovala i policija traga za njim.
Prema nezvaničnim informacijama, Igor je sa nasilnikom sedeo za stolom u bašti kafića. Oni su normalno razgovarali, ali su se ubrzo posvađali.

Silovao ćerku i obesio se
Dušan Vujković, zvani Dule Mislođinac, otac ranjenog Igora M, pre nekoliko godina osuđen je zbog silovanja svoje tada 15-godišnje ćerke Vesne M. Ona je pronađena mrtva u Domu za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u kome je bila sa sestrom i bratom. Dušan Vujković se ubrzo nakon presude obesio u samici beogradskog Centralnog zatvora.

Očevidac priča da je čuo kako Igor čoveku za stolom govori da neće da dopusti da ga vređa i pita ga ko je on, pa da pomisli da sme da upućuje uvrede. Taj čovek je otišao, ali se ubrzo vratio s pištoljem u rukama. Igor je pokušao da pobegne iz bašte kafića, ali je pogođen u stomak, grudi i ruku.
– Igor se sručio na pod i samo je krkljao, nije ništa mogao da izgovari. Revolveraš je pobegao, a gosti su poskakali i pokušali da zaustave obilno krvarenje ranjenog. Srećom, policija i Hitna pomoć su u rekordnom roku došli na mesto pucnjave, gde se ovakvi incidenti često događaju – priča očevidac.
Naime, tu stalno izbijaju tuče: pre nekoliko godina ubijen je mladić, a isto tako je bilo i ranjavanja. Policija to sve zna, a meštani kažu da ostaje pitanje zašto se nešto ne preduzme.
Prema nezvaničnim informacijama, Igor M. i revolveraš imaju policijske dosije. Navodi se da su uglavnom privođeni zbog sumnje da se bave trgovinom drogom.
Igor M. je prevezen u Urgentni centar u Beogradu i operisan. On se nalazi u životnoj opasnosti i njegovo zdravstveno stanje je loše.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here