Maša ostala bez oca i majke

0

Samo je tuga u kući Draška Jokića (33) i njegove žene Aleksandre Radivojević (24), iz čačanskog naselja Kulinovačko polje, koji su motociklom naleteli na auto i poginuli. Njihovi rođaci, čekaju kraj obdukcije da bi ih sahranili, a ne znaju kako da trogodišnjoj Maši objasne da više nikada neće videti oca i majku.
– Ovo je velika tragedija za celu porodicu, a Maši još niko nije objasnio šta se dešava. Dednostavno niko ne zna kako to da uradi i svi se boje kako će dete s tim da se bori – kaže za "Vesti" Draškov prijatelj.
Kao što smo pisali, nesreća na Ibarskoj magistrali se dogodila tako kada je Draško suzukijem krenuo u preticanje i naleteo na automobil u kojem su vozač i njegova saputnica tom prilikom lakše povređeni.
Među očevicima nesreće bilo je i nekoliko motociklista koji su sa Draškom i Aleksandrom bili na trkama u Kraljevu i nakon obilaska Vrnjačke Banje krenuli ka Čačku.
– Još mi nije jasno kako se nesreća dogodila jer je Draško bio veoma disciplinovan vozač koji nije voleo brzinu. Stalno je druge upozoravao da voze razumno. Međutim, u trenutku sam primetio da se Draško izdvojio iz kolone bajkera i krenuo u preticanje , što nikada nije radio, i to neobično brzo. Udarac je bio strašan. Draškovo telo je bilo raskomadano, komadi tela bili su svuda po putu, a njegova otkinuta ruka pod točkovima BMV. I Aleksandra je preminjula na licu mesta. Ostali motociklisti su ostali nepovređeni u samo zahvaljujući vozaču koji je kola uspeo da zadrži u svojoj traci – kaže bajker koji je vozio motocikl iza nastradalih.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here