Udarili ga tramvaj i Hitna pomoć

0

 
 

Stefan Stanković (20), student iz Čačka, poginuo je kada ga je na bulevaru udario tramvaj i odbacio ga pod točkove kola Hitne pomoći. Tragedija se dogodila dok je mladić, koji je studirao u Beogradu, pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza i to sa slušalicama u ušima.
Prema kazivanju očevidaca, mladić je prešao jednu traku bulevara i došao do ostrva s tramvajskim šinama tridesetak metara od pešačkog prelaza i semafora. Kad ga je ugledao, vozač tramvaja mu je svirao, ali on nije reagovao. Verovatno nije čuo od muzike, ali je video kola Hitne pomoći, koja su se pod rotacijom kretala šinama. Pokušao je da izbegne vozilo Hitne pomoći i koraknuo unazad jer nije video tramvaj. Od udarca Stanković je odbačen pod kola Hitne pomoći.

Mesto tragedije: Patike i ranac spali sa Stefana
 

– Hitna je išla velikom brzinom jer su imali pacijenta, a kad je mladić pao pod njihov kombi, odmah su se zaustavili. Doktorka je izletela i priključila dečka na infuziju, ali nisu mogli da ga spasu, jer je imao otvoren prelom lobanje. Mladiću je od udarca spao ranac s leđa, a posle sam video i patike pored lokve krvi u kojoj je ležao. Izgleda da su mu i one spale – zgrožen očevidac.
Nada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je da je tužilac naložio obdukciju.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here