Praštalo po Beogradu

0

U dva odvojena incidenta tokom noći između subote i nedelje jedna osoba je povređena, ali policija još ne može da potvrdi, niti demantuje da su se ovi obračuni uopšte dogodili.
Kako javljaju mediji, nešto oko 10 sati uveče u Hotelu Srbija pojavila se mladić koji je zaposlenima rekao da je ranjen, te zatražio pomoć. Zaposleni su odmah pozvali policiji.

Ukleti hotel Srbija

Oko hotela Srbija do sada se dogodilo nekoliko incidenata koji su uzburkali javnost. Najpoznatije je ubistvo Branislava Lainovića Dugog, bivšeg komandanta Srpske garde, koga su pripadnici zemunskog klana ubili ispred ovog hotela 2000. godine. Takođe, u blizini hotela u Rimskoj ulici dogodila se pucnjava kad je 25. januara ove godine navodno Velibor Dunjić, nedavno ubijeni vođa navijača Crvene zvezde, iz svog automobila u pokretu pucao na drugo vozilo i tada je slučajno ranjen pripadnik Bezbednosno-informativne agencije Zoran Lj. koji se nalazio u trećem automobilu.

Međutim, ovaj za sada neidentifikovani mladić, koji je imao ranu na butini, otišao iz hotela sa prijateljima u nepoznatom pravcu pre nego što su došle policijske patrole i Hitna pomoć. Pretragom terena na uglu ulica Ustanička i Rimska, u blizini samog hotela, policajci su našli šest čaura od metka.
– Za sada neidentifikovana osoba ispalila je nekoliko metaka, ali, prema našim informacijama, u tom incidentu nije bilo povređenih – rečeno je u MUP Srbije.
Naime, prema još nepotvrđenim informacijama, na uglu ove dve ulice sukobile su se dve grupe mladića, a u pucnjavi koja je usledila jedna osoba je povređena. Pošto je on otišao iz hotela Srbija pre dolaska policije, odmah su o tome obaveštene sve bolnice u Beogradu, ali ranjeni mladić se nije prijavio ni u jednu zdravstvenu ustanovu. Zbog toga u policiji nisu mogli ni da potvrde niti demantuju da je u pucnjavi neko povređen. U toku je pregledanje bazbednosnih kamera sa hotela i okoline kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.
Samo nekoliko sati ranije, u subotu predveče u beogradsku policiju došao je Milan M. (52) koji je izjavio kako je tri sata ranije nepoznata osoba pucala u njegov automobil iz džipa u pokretu. Incident se dogodio na Terazijama dok se Milan M. vozio iz pravca Trga Republike ka Slaviji. On je izjavio da je iz džipa čuo kad je ispaljen jedan metak u njegovo vozilo. Policija je odmah počela da istražuje njegove tvrdnje, ali kako nezvanično saznajemo nikakvi tragovi nisu nađeni ni na njegovom automobilu ni na Terazijama, te da ništa ne ukazuje da je do pucnjave uopšte i došlo.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here