Konačno do celog plena

0

Fudbaleri bečke Kajzerberzdorf-Srbija 08 su u 3. kolu Druge pokrajinske lige Austrije, ostvarili prvi trijumf. Srpski tim dobio je u gostima VAF Brigitenau sa 1:0 (0:0). Pobedonosni pogodak postigao je Lazar Anđelić u 75. minutu. Naši fudbaleri, pod trenerskom palicom Branka Cvetkovića, pružili su odličnu partiju. Od početka se videlo da žele da isprave prošlonedeljni poraz, koji ih je koštao važnih bodova.
Utakmica je bila veoma tvrda, srpski tim je sve vreme bio bolja ekipa, koja protivniku nije puštala prostora ni za jednu šansu.

Drugi tim na čelu

"Rezervisti" KE-Srbija 08 bili su još uspešniji i porazili su VAF Brigitenau – 2:0 (2:0). Strelci su bili Nenad Perić i Ivan Tomić. Ovom pobedom drugi tim KE-Srbija 08 se nalazi na prvom mestu rezervnih sastava Druge pokrajinske lige Austrije.

Đokić srušio Vujanovića

U Drugoj ligi Austrije Lifering se osamio na vrhu. Klub koji je inače filijala Salcburga, bio je ubedljiv u 8. kolu protiv Horna 4:1, čime je izbio na prvo mesto sa 19 bodova. Derbi kola odigran je između dojučerašnjeg prvoligaša Inzbruka i sada drugoplasiranog LASK-a. Tim Željka Đokića slavio je sa 1:0 protiv crno-belih Radovana Vujanovića. Sankt Pelten je igrao nerešeno 1:1 protiv Lustenaua, dok su Kapfenberg i Materzburg podelili plen – 2:2. Na kraju, FAC je slavio protiv poslednjeg Hartberga 3:2.

– Ovo je bio dobar okršaj za nas. Ritam i agresivnost su bili na nivou iz prvog kola, samo što smo ovog puta ostali sa svih 11 fudbalera i – dali gol! Bili smo bolji svih 90 minuta i nismo dopustili protivniku da stvori šanse. Dobro smo kombinovali i na kraju posle dosta propuštenih prilika realizovali jednu – rezimirao je trener Cvetković.
Strateg KE-Srbije 08 je poručio da njegov tim mora biti efikasniji:
– Stvorimo mnogo šansi, ali nedostaje realizacija. Ipak, uveren sam da će u nastavku prvenstva biti sve bolje.
KE-SRBIJA 08: Grujić, Filipović, Kose, Stojanović (Kostić), Nedeljko Koturović, Stojaković, Halilović, Anđelić, Zečević, Andrejić (Said Ašraf Soltani), Veselinović (Ilić).
Sledeći meč KE-Srbija 08 ima ponovo u gostima protiv Vijena 1b i to u subotu od 15 sati na stadionu Nachnjuchszentrum Vienna/Gem. Njien 20.
Inače, Vijena 1b je trenutno druga.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here