Luković uvek aktuelan

0

Aleksandar Luković ponovo na "Marakani"! Velika želja bivših trenera Roberta Prosinečkog i Slaviše Stojanovića, kao i aktuelnog Nenada Lalatovića za sada samo trenira sa Crvenom zvezdom, što je više nego dovoljno da podgreje nadu navijača da će tu i ostati narednih šest meseci ili godinu dana.
Luković je prethodnih nekoliko prelaznih rokova bio nadomak povratka u Zvezdu. Zimus je bio najbliži kad se dugo pregovaralo sa Zenitom. Tada je bivši reprezentativac Srbije pokušao da pronađe zajednički jezik s klubom iz Sankt Peterburga što se tiče raskida ugovora vezano za finansije, ali do dogovora nije došlo.
Luković je pre nekoliko dana u društvu bivšeg saigrača iz Zvezde Dušana Anđelkovića s tribine pratio trening Nenada Lalatovića, a onda uz dozvolu kluba i trenera odradio i prvi trening. Do sada je radio individualno, ali je rad u grupi ipak mnogo produktivniji da se ostane u formi.
Luković, koji je slobodan igrač po pitanju nove sredine, nedavno je dovođen u vezu sa Sampdorijom, na čijoj klupi sedi bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here