Gde je nestalo 950.000 evra?

0

Bivši član Upravnog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković optužio je sada vladajuću garnituru u Vojvodini da je Sergeja Milinkovića Savića belgijskom Genku prodala za 1,8 miliona evra, a ne 850.000 koliko je prijavila!
Vuković je, podsetimo, bio vlasnik 50 odsto Milinković Savićevog ugovora, pošto je prethodno na račun Vojvodine položio 360.000 evra. Međutim, nova vlast u Novom Sadu nije imala razumevanja za Vukovića, pa ga je uskratila za deo kolača od prodaje talentovanog veziste. Predsednik Zoran Šćepanović sada će morati da se brani pred sudom pošto je Vuković podneo prijavu Višem javnom tužilaštvu.
– Vojvodina je kompaniji "Vuković 1967" prodala 50 odsto ekonomskih prava za Milinković Savića za 360.000 evra i posle toga isto učinila sa Genkom. Visina transfera mladog fudbalera u belgijski klub je 1,8 miliona evra, a Vojvodina je prijavila 850.000 evra. Pitam se gde je na putu iz Belgije za Novi Sad nestalo 950.000 evra! Tim potezom izazvan je zapravo stečaj, prvi put u 100 godina postojanja kluba – kategoričan je Vuković.
On, takođe, dodaje da je njegova kompanija imala ponude italijanske i španske agencije u visini od 2,3 miliona evra za Milinković Savića. Ponuda je odbijena jer je Vuković smatrao da za Milinković Savića može da dobije i više.
Sada je na sudu da proceni ko je bio u pravu i da li je neko radio suprotno interesima Vojvodine.
 

Novaković opet kod kuće
Otac mu je igrao za Vojvodinu, on je nosio dres Vojvodine, pa iz nje otišao. Ispostaviće se -privremeno.
Slobodan – Boba Novaković (27) se posle dve sezone vratio na "Karađorđe".
– Srećan sam što sam ponovo u dresu najdražih boja i sa svojim prijateljima. Vojvodina je moja druga kuća i porodica. Daću sve od sebe da doprinesem uspesima i boljim rezultatima mog voljenog kluba – rekao je Novaković pošto je potpisao dvogodišnji ugovor.
Tokom prethodne dve sezone za Spartak je odigrao 39 prvenstvenih mečeva i dao osam golova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here