Zaljubio sam se u “Marakanu”

0

Promocija: Nikola Antić sa crveno-belim šalom

Još jedna bivša nada Partizana postao je član Crvene zvezde. Nikola Antić (20), nekadašnji kapiten omladinske selekcije crno-belih, a poslednjih sezona član beogradskog Rada, preselio se na "Makaranu".
Ugovor je potpisan na četiri godine, a zvanična promocija obavljena na najvećem srpskom stadionu u sredu.
 

Marković: Srećno, kapitenu!
Dolazak Nikole Antića u Crvenu zvezdu izazvao je posebnu pažnju u domaćoj javnosti s obzirom da je doskorašnji levi bek Rada nekada bio đak Partizanove škole fudbala.
Marković je preko Tvitera poželeo sve najbolje nekadašnjem saigraču, napisavši samo kratko:
"Srećno kapitenu!"

– Jako sam srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu. "Marakana" je moja ljubav na prvi pogled. Samo jednom sam igrao na ovom stadionu, pre dve godine, a želeo bih da igram barem 100 puta, i da pišem nove stranice Zvezdine istorije, kao što su pre mene pisali Robi, Pančev, Piksi – rekao je Antić za sajt kluba.
Antić je prethodne tri sezone bio član beogradskog Rada, a igra na poziciji levog beka. Očekuje se da u Zvezdi bude naslednik iskusnog Nikole Mijailovića.
Do ovog transfera dobrim delom došlo je i zbog činjenice da se mladi Stefan Đorđević povredio na meču protiv Krškog, a upravo je on bio jedina zamena za Mijailovića.
– Veoma cenim Nikolu Mijailovića, i radujem se što ću od njega, ali i od Darka Lazovića, imati priliku da učim i napredujem. Hvala svima koji su mi omogućili dolazak u ovaj klub. Došao sam u Zvezdu da pobeđujem i da osvajam trofeje – kazao je Antić prilikom potpisivanja ugovora.
Nikola Antić je prošao omladinsku školu Partizana gde je bio kapiten u generaciji Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića i Nikole Ninkovića. Bio je standardan član i omldinske reprezentacije Srbije, koja je prošle godine u Litvaniji osvojila titulu prvaka Evrope pobedivši u finalu Francusku sa 1:0.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here