Horoskop za subotu, 30. avgust 2014. godine

0

OVAN
Nije trenutak za aktivnosti koje su vezane za finansije. Osim toga, izbegnite raspravu sa voljenom osobom jer ćete biti pogrešno shvaćeni.
SAVET: ne gubite vreme.

BIK
Upoznajete osobu koja vas intrigira već na prvi pogled. Ne preduzimajte inicijativu jer u budućnosti eventualna veza bi se mogla pretvoriti u pravi fijasko.
SAVET: ne prepuštajte se emocijama.

BLIZANCI
Poslušajte svoju intuiciju i donesite odluku koja vam se realno čini neprihvatljivom. Iznenadiće vas nova informacija koju su vaši saradnici saznali pre vas.
SAVET: poslušajte unutrašnji glas.

RAK
U izgledu je tajna veza koja i posred svih čari koje vas sada magično privlače u perspektivi može dosta da se iskomplikuje. Ne mešajte ljubav i strast.
SAVET: ne podležite iskušenjima.

LAV
Dobra atmosfera u krugu porodice otvara šansu da iznesete sve što vam leži na srcu. Uz malo truda s lakoćom ćete uvesti promene koje dugo priželjkujete.
SAVET: ne kritikujte previše.

DEVICA
Dobro raspoloženje stiže pojavom osobe iz prošlosti prema kojoj gajite osećanja. Ne kolebajte se jer loša iskustva koja pamtite ne moraju da se ponove.
SAVET: ne budite zlopamtilo.

VAGA
Prihvatite kritike i iz njih izvucite nešto korisno. Osobe koje vas savetuju nemaju loše namere, one samo svojim mišljenjem pokušavaju da vam pomognu.
SAVET: izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA
Nepromišljeni ste. To može prouzrokovati gubitke zbog kojih se kasnije možete kajati. Sa ukućanima ne budite isuviše isključivi jer niste u pravu.
SAVET: više se krećite.

STRELAC
Preozbiljno shvatate sve što se oko vas dešava. Ostavljate utisak bezosećajne osobe samo zato što ne znate šta ćete sa svojim emocijama.
SAVET: unesite više tečnosti.

JARAC
Previše ste opterećeni ambicijama. Dozvoljavate sebi da sujetno reagujete čak i u situacijama kada tome nije ni mesto ni vreme.
SAVET: uozbiljite se.

VODOLIJA
Uspešan dan je pred vama. Na poslu postižete važne rezultate koje ćete iskoristiti za buduće pregovore o projektu koji tek planirate da pokrenete.
SAVET: uključite prijatelje.

RIBE
Očekuje vas ponuda za posao. Ne prenagljujte sa odlukama. Sledi neočekivani preokret pa zbog toga ne uzimajte sve zdravo za gotovo.
SAVET: ne zalećite se.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here