Horoskop za sredu, 20. avgust 2014. godine

0

OVAN
Stičete nova znanja koja su doskoro bila potpuna nepoznanica za vas. Ne prija vam sve to, ali konačno znate na čemu ste i kako da se postavite.
SAVET: ne paničite.

BIK
Partner vam ne udovoljava dovoljno, pa se zbog toga osećate zapostavljeno. Razmislite koliko dajete,jer ono što dobijate je slika onoga što ste vi pružili.
SAVET: oprezno s alkoholom.

BLIZANCI
Opterećuje vas kako da obezbedite dodatni prihod koji bi vam rešio mnoge probleme. Pre svega, napravite plan kako da smanjite rashode.
SAVET: preispitajte se.

RAK
Nepovoljan dan za otpočinjanje bilo čega što je novo. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa će ono što danas mislite da jeste biti potpuno drugačije predstavljeno.
SAVET: ne zalećite se.

LAV
Loše raspoloženje vas može navesti da dan provedete izolovani od sredine. Ne preterujte sa opuštanjem jer je pred vama dinamičan period, prepun oscilacija.
SAVET: ne vucite nagle poteze.

DEVICA
Važno je da se pažljivo organizujete jer ćete tokom dana biti izloženi jakim stresovima koje trenutno niste u stanju da podnesete.
SAVET: ne čekajte poslednji trenutak.

VAGA
Imate potrebu da se rešite bespotrebnih stvari i zaostalih problema koje vučete iz prošlosti. Zapuštenost vas deprimira jer ne znate odakle da počnete.
SAVET: ne odugovlačite.

ŠKORPIJA
Ne prija vam negativna atmosfera kojom ste okruženi na radnom mestu. Ne bi trebalo unapred da se opterećujete problemima koji još nisu nastali.
SAVET: priuštite sebi malo odmora.

STRELAC
Osećate se zapostavljeno iako za to nemate realne osnove. Ne dajte da vas crne misli okupiraju jer ćete, upravo na taj način, sami sebe izolovati.
SAVET: prijaće vam šetnja.

JARAC
Dobro se koncentrišite pre nego što prionete na posao. Nigde ne žurite, možete napraviti veliku grešku koju, u narednom periodu, nećete moći da ispravite.
SAVET: čuvajte se povreda.

VODOLIJA
Emotivno ste zadovoljni, pa vaš partner uživa u pozitivnoj atmosferi koju svojim raspoloženjem emitujete. Potrudite se da idila potraje.
SAVET: pazite kolena.

RIBE
Teško prihvatate kada stvari idu tokom na koji niste u stanju da utičete. Gledajte na to s lepše strane – ako niste uključeni u dešavanja, niste ni odgovorni za ishod.
SAVET: pripazite se povreda.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here