Horoskop za utorak, 19. avgust 2014. godine

0

OVAN
Sve vam smeta, a ne uviđate da problem nije do okoline već do vas. Pronađite način da odagnate tenziju jer će vas takvo ponašanje udaljiti od partnera.
SAVET: pazite šta pričate.

BIK

Demorališe vas kriza u radnoj sredini. Osmislite rešenje i odmah počnite s realizacijom jer će vam trebati mnogo vremena da stvari postavite na poželjan nivo.
SAVET: izbegavajte zagušljiva mesta.

BLIZANCI
Privlači vas osoba sa kojom ste u prijateljskim odnosima. Osećate veliku potrebu da sebi priuštite ljubavnu vezu kojom bi iskoračili iz okvira koji vas steže.
SAVET: pokrenite inicijativu.

RAK
Precenjujete vrednost nekih predmeta i ishitreno trošite novac. Previše verujete u isplativost investicije, a potpuno zanemarujete realne troškove.
SAVET: oprezno s finansijama.

LAV
Pokušavate da ostvarite brzu korist, međutim, previše ulažete, a ulog je ogroman. Nije vam svojstveno da rizikujete na taj način, pa zbog toga odustanite.
SAVET: budite skromni.

DEVICA
Imate ideje, ali vas muči nedostatak vremena. Nemojte žuriti po svaku cenu, već se potrudite da sve aktivnosti odložite i uradite neki drugi dan.
SAVET: više se odmarajte.

VAGA
Uverljivi ste i ako nastavite tako ubrzo ćete uvideti da sve ide baš onako kako ste želeli. Prihvatite konstruktivne predloge poslovnih saradnika.
SAVET: budite pažljivi u saobraćaju.

ŠKORPIJA
Pred vama je neprijatno iznenađenje. Ako se budete previše pravili važni, mogli biste imati komplikacije sa osobama za koje ste mislili da su na vašoj strani.
SAVET: ne paničite.

STRELAC
Svom partneru izražavate osećajnost i toplinu. Ako ste slobodni, bićete inspirisani za zavođenje. Dobra prilika da sprovedete zamisao u delo.
SAVET: budite odlučni.

JARAC
Ukoliko ste uključeni u trgovačke poslove ili u rad putničkih agencija, ovaj dan je povoljan za vas. Nakon napornih aktivnosti priuštite sebi neku rekreaciju.
SAVET: odmorite se.

VODOLIJA
Pažljivo pripremajte teren za sve aktivnosti i polako delujte. Nigde ne žurite, mogli biste pogrešiti i sebe dovesti u situaciju da se pravdate nadređenim licima.
SAVET: budite pažljivi sa dokumentima.

RIBE
Pošteno priznajete svoje greške, ali to nije dovoljno. Pun pogodak ćete postići ako voljenoj osobi iskreno saopštite šta mislite i obećate promenu.
SAVET: pobedite sujetu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here