Muškarci su perverzni!

0

Kada je Amerikanka Rut Smiters napisala knjigu "Seks saveti za mlade neveste" davne 1894. godine, verovatno je imala vrlo ozbiljnu nameru, međutim, danas njeni saveti deluju pomalo zabavno. U pitanju su pojašnjavanja intimnih odnosa iz ugla jedne vrlo smerne, konzervativne žene koja se fokusira na to "grozno iskustvo, zvano seks".
Ona upozorava "nežne mlade žene" da je knjiga tu kako bi ih upozorila na ono što ih čeka te prve bračne noći. Savetuje da se treba postaviti škrto i da ne treba često ponavljati ovaj ljubavni čin. Počitajte nekoliko njenih saveta, sigurni smo da će vas zapanjiti neverovatna razlika u pristupu seksu u odnosu na današnjicu.
x Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odeće, niti će ikada doći u situaciju da svog muža zateknu bez odeće. Ukoliko ne možete da izbegnete odnos, uradite to u potpunom mraku.

Ne skidajte pidžamu!
Mnoge žene biraju spavaćice od grubog pamuka, dok za muževe pripremaju pidžame. Odeću za spavanje oblačite u odvojenim prostorijama. Ona ne sme biti skinuta tokom seksualnog čina. Tako će minimum kože biti izložen pogledu, savetuje Rut Smiters.

x Žena treba da leži nepomično jer optimistički muž njeno pomeranje tokom odnosa može shvatiti kao zadovoljstvo seksualne prirode.
x Muškarci su po prirodi perverzna bića. Ako im samo nagovestite da biste imali nešto s njim, on će i to prihvatiti. To znači da se može dogoditi normalan odnos u abnormalnim pozicijama.
x Kada muž završi čin, mudra žena će početi sa zvocanjem. U pitanju su sitnice koje on sada mora da obavi.
x Tokom odnosa žena mora biti ili potpuno tiha, ili će konstantno govoriti o kućnim poslovima. Inače, ležaće mirno i neće odavati bilo kakve znake užitka.
x Pametna žena uvek nađe nov i bolji način da izbegne vođenje ljubavi kad se za to pruži prilika.
x Ukoliko muž pokuša da poljubi svoju ženu u usta, ona se tada mora izmaći kako bi je on zapravo poljubio u obraz.
x Ukoliko muž pokuša da podigne ženinu spavaćicu i poljubi je bilo gde drugde, ona mora brzo da reaguje, spusti spavaćicu onako kako treba da stoji i izvini se jer mora do kupatila.
x Vremenom, muž će tako naučiti da ako insistira na odnosu, mora to započeti bez bilo kakvih gestova poput recimo poljubaca.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here