Trči sa tezge na tezgu

0

Od kada je snimila pesmu "Trebaju mi pare", Nataša Đorđević ne zna gde će pre od posla! Pevačica trči sa tezge na tezgu i presrećna je što je pred letnju sezonu, kako kaže, ubola hit u kojem mnogi prepoznaju svoju situaciju. Oduševljeni su i muzičari, jer pesmom pozivaju goste da isprazne džepove i da na muziku daju sve što imaju.
– Znala sam da će pesma biti pun pogodak i super fora. Malo, malo, pa mi neko priđe i kaže: "Ej, ni mi nemamo pare. Šta si ti uradila po tom pitanju? Daj neki recept kako da dođemo do para!" Svi mi imamo isti problem, svima nam trebaju pare i nisam mogla bolji štos da smislim – kaže pevačica.
Pesma opasno zagreva atmosferu na veseljima, a kada gosti zaborave da se hvataju za novčanike, muzičari je sviraju po nekoliko puta. Kako kažu, ma koliko da para nema, bakšiš zapljušti. Tako je nedavno, na svadbi u okolini Negotina, Nataša nekoliko puta dobila bakšiš od po pet stotina evra!
– Jeste, uprkos krizi i nemanju para, bakšiš pljušti. Ali, ja bakšiš uvek dajem muzičarima, za razliku od nekih kolega kojima to ne pada na pamet. Ne bi bilo fer da ja punim svoje džepove, dok se muzičari ubijaju od posla, od jutra do sutra, za neuporedivo manju zaradu od one koju imaju pevači.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here