Nema krize za dobre pevače

0

uvek raspoložen: Radiša Trajković Đani

Iako se mnogi pevači žale na krizu i da imaju sve manje posla, Radiša Trajković Đani (43) ima pune ruke posla. Reporter "Vesti" sreo ga je na jednoj proslavi punoletstva u Petrovcu na Mlavi.
 

Ne podnosim kvazizvezde
– Neke kolege su mi se smučile, samo zato što glume zvezde. Slučajno ubodu neki hitić i odmah podižu cenu svojih nastupa kao da narod bere pare s drveća. Poštujem one od kojih živim i zato nisam derikoža, a ni umišljena zvezda. Živim u sadašnjosti i umem da prepoznam kad je neko iskren, a kad neiskren – kaže Đani.

– Nema ekonomske krize za vredne i dobre pevače, ali ovo pravilo važi i za sve vrste poslova. Ko hoće da radi, ima posla! Ukoliko me neko zove da pevam na ovakvim proslavama, prihvatam i cena nije problem, lako se nađe rešenje – kaže Đani i objašnjava da niko nema koristi od "zacepljivanja" visokih cifara, kao što nema objašnjenja šta je skupo, a šta jeftino jer je danas svima sve skupo.
– Volim svoj posao i sam se zabavljam svaki put kada pevam. Narod to moje uživanje, koje je preraslo u profesinalizam, prepoznaje i nema odstupanja od dogovora i kašnjenja, ili otkazivanja i zato svi zajedno uživamo u pesmi i veselju – kaže Đani i dodaje da svaki dan ovih letnjih dana negde peva i da ga ni poplave ne sprečavaju da prvi stigne na tezgu.
– Uvek sam dobro raspoložen i ne znam kako to izgleda biti ljut. Moj posao ne trpi te vrste raspoloženja i ponašanja. Baterije sam napunio na letovanju s porodicom u Turskoj početkom jula. Bilo je fenomenalno, tako da sam oran za nove pobede – kaže Đani, koji za jesen priprema nove pesme.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here