Ceca i Miroslav u Guči

0

Posle brojnih sastanaka i medijskih spekulacija organizatori Sabora u Guči konačno su izašli u javnost sa spiskom pevača koji će održati koncerte na ovogodišnjem Saboru. Za razliku od ranijih godina kada su se imena znala i po dva-tri meseca ranije, ove godine se dobro kasnilo, ali sada je i to poznato, čime je stavljena tačka na tračeve o eventualnim problemima.

 
 

U sredu, 6. avgusta u 10 časova, biće podignuta saborska zastava u Guči, koja će označiti početak 54. sabora trubača. Pored takmičenja najboljih trubačkih orkestara, tokom pet saborskih dana u Dragačevu posetioci će moći da uživaju i u koncertu Ceca Ražnatović u četvrtak uveče na stadionu i to posle jednosatnog nastupa majstora trube Elvisa Ajdinovića. U nedelju uveče saboraše će uveseljavati Manjifiko i Miroslav Ilić.
U sutrašnjem broju "Vesti" pročitajte zbog čega su baš pomenuti estradni izvođači odabrani da opet budu gosti Sabora, zašto pored Cece na sceni neće zasvirati Dejan Petrović, kao i kada će Jelena Broćić i Rade Jorović, Dragačevci koji godinama promovišu rodni kraj, biti pozvani da pevaju kao gosti Sabora.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here