DOBITNIK – GUBITNIK

0

DOBITNIK
Nagrada "Pavle Vuisić" za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem igranom filmu za 2014. odlukom predsedništva Udruženja filmskih glumaca Srbije i na predlog žirija u sastavu tri prethodna dobitnika dodeljuje se Mihajlu – Miši Janketiću (76).
– Nagrada nosi ime velikog glumca i pesnika. Pavle i ja dosta smo radili zajedno. To što je reč o nagradi za životno delo ne plaši me nimalo, jer sam ionako kupio kartu u jednom pravcu. Ali dobro je što tu nagradu ne dobijaju mlađi glumci, jer bi se smrzli – našalio se Janketić.

GUBITNIK
Momo Čolaković (74) je penzioner, ali i narodni poslanik, pa ga najavljeno smanjenje penzija egzistencijalno ne ugrožava. Ovaj član Partije ujedinjenih penzionera ima puno razumevanje za nameru Vlade Srbije.
– Shvatio sam da Vlada Srbije namerava da preduzme sve mere pre smanjenja penzija. Ako te mere ne budu dovoljne, onda prilikom snižavanja penzija i plata moramo da zaštitimo najugroženije. A činjenica je da su to oni s penzijama manjim od 25.000 dinara – zaključio je penzionerski poslanik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here