Vesti

0

 

XPrevara na Zlatiboru

UZELA NOVAC OD
ŠKOLSKE EKSKURZIJE

Policija u Užicu podnela je krivičnu prijavu protiv G. J. (50) iz Šida, direktora preduzeća Time out junior, zbog sumnje da je prisvojila novac od školskih ekskurzija. Naime, kako je saopštila policija, ona je od oktobra 2013. do juna 2014. godine organizovala nastavu u prirodi i korišćenje usluga u odmaralištu Golija na Zlatiboru za 63 učenika Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Adaševaca, o čemu je napravila ugovor sa pomenutim odmaralištem i školom. Od nastavnika škole primila je 864.140 dinara, koje nije uplatila na račun preduzeća, već zadržala za sebe.
 

XPrevarant iz Gradiške

PRODAO NA OTPADU TUĐ AUTOMOBIL

Protiv G. M. iz Gradiške podneta je krivična prijava zbog sumnje da je prodao tuđ automobil na otpadu, saopštila je banjalučka policija. Kako se dodaje, policiji u Gradiški je prijavljeno da je D. S. odvezao svoj automobil citroen na popravku kod G. M. koji je međutim narednog dana vozilo za 280 KM i bez znanja vlasnika, prodao na tamošnjem otpadu. Policija je došla do saznanja da je na otpadu vozilo uništeno.

XNesreća u Beogradu

PAO SA SKELE

M. B. (40) teško je povređen kada je juče ujutru pao sa skele na fasadi zgrade u beogradskoj ulici Kneza Miloša, gde se ranije nalazila ambasada Nemačke. Radnik je prebačen u Urgentni centar sa teškim povredama. Kako saznajemo, on je pao sa visine od oko 10 metara, nakon što je pukla skela na kojoj je stajao.
 

XRanjen na Batrovcima

POTUKLE SE TURSKE PORODICE

U autobusu nemačkih registarskih oznaka, koji je iz Turske, preko Beograda i Zagreba putovao za ovu zemlju, potukle su se dve turske porodice. Incident se dogodio na graničnom prelazu Batrovci između Srbije i Hrvatske. Prvo su se posvađala dva mladića, a sukob je prerastao u tuču kojoj su se pridružili članovi porodica. Sukob je završen kada je jedan od mladića izvadio nož i ubo drugoga, kažu svedoci obračuna. Hitna pomoć iz Srbije prevezla je u bolnicu povređenog mladića, dok je drugi priveden, a njihove porodice zadržane na granici.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here