VESTI

0

 

Prevaranti u Banjaluci

PRODAVALI LAŽNE DUKATE

Policija je uhapsila B. Š., V. B. N. S. i V. C. iz Banjaluke zbog sumnje da su u ovom gradu, Laktašima i Gradiški u nekoliko zlatarskih radnji prodali veći broj lažnih dukata Franc Jozef. Kako navode u banjalučkoj policiji, četvorica uhapšenih su po zlatarskim radnjama prodavali dukate, a kada su kupci utvrđivali kvalitet, shvatili su da su lažni.
Pretresom stanova i kuća uhapšenih nađeno je 120 dukata koji su poslati na veštačenje.

Heroj iz Podgorice

PILOTA IZDALO SRCE

Slavko Ilić (53), komandant helikopterske jedinice MUP Crne Gore, umro je prirodnom smrću, a najverovatniji uzrok su srčani ili moždani udar. Ilićevo telo nađeno je u nedelju u centru Podgorice na zadnjem sedištu hamera. On se proslavio brojnim spasilačkim misijama ove helikopterske jedinice, posebno pre nekoliko godina u akciji spasavanja putnika iz zavejanog voza u kanjonu Morače.

Nesreća u Podgorici

MOTOCIKLISTA PREGAZIO TUŽIOCA

Nekadašnji tužilac u Podgorici Miladin Ivanović (75), podlegao je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u centru Podgorice. Na njega je dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu naleteo Zvonko Radović (41), koji je vozio motocikl. Ivanović je zadobio teške povrede, ali je ubrzo po nezgodi preminuo. Radović je takođe teško povređen, ali se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Pljačka u Varvarinu

RAZBOJNIK ODNEO MILION I PO DINARA

Vlasnik menjačnice Mika u Varvarinu opljačkan je juče ujutru. Dok je M. M. (62) otvarao menjačnicu njemu je prišao za sada nepoznati razbojnik i od njega oteo preko milion i po dinara u različitim valutama. Posle toga razbojnik je pobegao, a policija je organizovala potragu za njim.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here