Horoskop za utorak, 30. septembar 2014. godine

0

OVAN
Ne pokrećite nove aktivnosti zato što ćete kasniti i grešiti. Izbegavajte diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj.
SAVET: pripazite na pluća.

BIK
Završetak jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki i za nagradu očekujte pozitivnu promenu finansijske situacije.
SAVET: više se krećite.

BLIZANCI
Nije trenutak za isterivanje pravde. Saslušajte tuđe argumente i u njima pronađite razlog za kompromis jer ništa ne možete rešiti na silu.
SAVET: čuvajte se prehlade.

RAK
Iznenadiće vas preokret na poslu. Priberite se i spremno dočekajte promene. Ne dozvolite da saradnici koji vas ne poznaju dovoljno osete vašu nesigurnost.
SAVET: više se krećite.

LAV
Prihvatite poziv partnera i izađite. Tih par sati pričiniće da se stare strasti obnove. Ukoliko nemate partnera ovo je povoljan dan za novo poznanstvo.
SAVET: ne opterećujte kičmu.

DEVICA
Loša vest učiniće da vas potresu tuđi problemi. Usmerite svoju pažnju na promene u svom domu i ne udubljujte se u tuđe tužne priče.
SAVET: više se odmarajte.

VAGA
Ometa vas mešanje ukućana u vaše odluke. Razgovor koji ste optimistično započeli, pravdajući svoje neobične poteze, završava se katastrofalno.
SAVET: izbegavajte ubeđivanja.

ŠKORPIJA
Dobra komunikacija sa nekim ko se nalazi u inostranstvu može vas navesti da poverujete u mogućnost velike materijalne dobiti. Spustite se na zemlju.
SAVET: više odmarajte.

STRELAC
Loše prospavana noć je ostavila traga na vama. Raspoloženje varira i ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći.
SAVET: prijaće vam šetnja.

JARAC
Reagujte smireno na poslu, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog čega dodatno zatežete situaciju. Izbegnite raspravu i ne namećite svoj stav.
SAVET: sačuvajte mišljenje za sebe.

VODOLIJA
Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete dogovore.
SAVET: ne vucite nagle poteze.

RIBE
Morate da budete ljubazni prema svima koji danas imaju priliku da vas sretnu. Među naizgled nevažnim ljudima biće i neko ko će vam u budućnosti mnogo značiti.
SAVET: čuvajte se prehlade.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here