Borba za život Tihića

0

Zdravstveno stanje predsednika SDA Sulejmana Tihića veoma je teško. Predsednik SDA je pod intenzivnim nadzorom lekara Klinike za anesteziju i reanimaciju KCUS. Kao što je poznato, Tihić se godinama bori s teškom bolešću, karcinomom debelog creva koji je metastazirao na pluća i mozak.
Nakon operacije u Nemačkoj, njegovo stanje smatralo se boljim i stabilnijim, ali pre skoro tri meseca Tihić je hitno primljen na KCUS gde je i hospitalizovan. Ali, posle nekoliko dana, ponovo je vraćen na kućno lečenje, da bi se kasnije stanje pogoršalo pa je vraćen na KCUS, gde trenutno leži.
Mesecima nije aktivan u stranci, a odsutan je i iz političkog života u BiH. Portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Muamera Šehić izjavila je da je zdravstveno stanje predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejmana Tihića trenutno stabilno.
– On je još uvek pod intenzivnim nadzorom lekara Klinike za anesteziju i reanimaciju. Smešten je na C3 odeljenju, odnosno Odeljenju intenzivne njege na ovoj klinici – kazala je Šehić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here