Horoskop za četvrtak, 25. septembar 2014. godine

0

OVAN
Neprijatna diskusija u vašem domu kvari raspoloženje. Ne krivite okolinu za svoju nestabilnost, izbegavajte raspravu i posvetite se sebi.
SAVET: unosite više tečnosti.

BIK
Očekujete glas vezan za posao. Opustite se i provedite dan u krugu prijatelja. Dobar provod može prerasti u veliko emotivno zadovoljstvo.
SAVET: više se odmarajte.

BLIZANCI
Informacija koju ste danas dobili menja kompletnu poslovnu situaciju. Sve je na vama. Preuzmite inicijativu i odlučno postavite stvari na svoje mesto.
SAVET: ne odugovlačite.

RAK
Prebrzo reagujete a to može uzrokovati probleme. Ceo dan kasnite i tapkate u mestu, pa trenutno neraspoloženje može prouzrokovati još veće komplikacije.
SAVET: pripazite na pluća.

LAV
Prekid prijateljskih odnosa će samo nakratko poljuljati raspoloženje. Posvetite više pažnje jednom članu porodice koji će vam za to biti zahvalan.
SAVET: ne opterećujte želudac.

DEVICA
Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Tenzira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi.
SAVET: pronađite zadovoljstvo u davanju.

VAGA
Nije dobar trenutak za realizaciju projekta ili za potpisivanje nekog ugovora. Imate velike planove ali ste još uvek suviše daleko od cilja.
SAVET: budite odlučni.

ŠKORPIJA
Dobijate poklon od partnera, to je odličan povod da poboljšate odnose. Može vas kratkotrajno oneraspoložiti vest o odlaganju puta koji ste planirali.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

STRELAC
Previše ste obaveza preuzeli na sebe. Na vreme izmenite planove za danas jer se dan možete završiti fijaskom i odustajanjem od poslova koji nisu za odlaganje.
SAVET: budite realni.

JARAC
Osećate kao da se oko vas sve pokrenulo. Olakšanje koje osećate neće rešiti ključne probleme. I dalje predstoji da strpljivo pričekate rasplet događaja.
SAVET: ostanite skoncentrisani.

VODOLIJA
Ponašanje vaših saradnika može izazvati vašu ljutnju koja je bespotrebna. Situacija nije nepovoljna koliko vam se čini, ishitreno reagujete.
SAVET: ostanite pribrani.

RIBE
Pretrpali ste se obavezama pa vas premor uvodi u blagu depresiju. Ne tonite u pesimizam, sve će izgledati drugačije kada se budete naspavali.
SAVET: ne dramite.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here