VESTI

0

 

XNesreća kod Žitorađe

AUTOBUS PREGAZIO STARICU

B.M. (80) iz sela Donje Crnatovo poginula je juče ujutru dok je pokušavala da pređe put u centru Žitorađe, na magistralnom drumu Niš-Prokuplje. Nesrećna starica pokušavala je da pređe put u centru sela kada je na nju naleteo autobus Niš ekspresa kojim je upravljao S.M. (48) iz Merošine. Starica je zadobila teške povrede od kojih je preminula desetak minuta posle udesa.

M. T.
 

XLopovluk u Sremskoj Mitrovici

KRALI BICIKLE ISPRED ŠKOLA

Policija je juče podnela krivičnu prijavu protiv dvojice stanovnika Šapca, osumnjičenih da su krali i preprodavali bicikle ukradene od đaka, saopštila je policija u Sremskoj Mitrovici. M.J. (45) i R.V. (54) su od aprila do septembra ukrali 13 bicikla vrednih oko 312.000 dinara.
M.J. je naime ispred osnovnih i srednjih škola u Sremskoj Mitrovici krao bicikle, a R.V. ih je prevozio svojim kombijem do Šapca, gde su ih preprodavali. Prilikom pretresa kombija i njihovih kuća nađeno je pet ukradenih bicikala.

XOtkriće kod Niša

NA NjIVI GAJILI MARIHUANU

Za sada nepoznata osoba zasadila je na njihi od 16 ari u okolinu Niša kanabis, saopštila je niška policija. Kako saznajemo, policiji je prijavljena neobična biljka na ovoj njivi i kada su inspektori došli do ove parcele otkriveno je 20 velikih stabljika kanabisa, teških četiri kilograma.
Policija dodaje u saopštenju da intenzivno trga za osobom koja je uzgajala marihuanu.

M. T.
 

XPrivođenje u Gradiški

LOVCI UHAPŠENI
ZA KRIVOLOV

Zbog nezakonitog lova policija iz Gradiške uhapsila je pet osoba i oduzela od njih veću količinu oružja. Privedeni su B.B. (34), A.V. (31), D.M. (56) Đ.J. (53) i P.T. (31), koji se sumnjiče da su u mestu Orahovo kod Gradiške odstrelili divljač bez dozvole.
Policija je pretresla njihove kuće i pomoćne objekte, gde je nađeno osam lovačkih pušaka, pištolji i veća količina municije, kao i meso ubijene životinje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here