Motorom se zakucali u kuću

0

Adel Kerekeš

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Malom Iđošu kod Bačke Topole izbugljena su dva mlada života. Joža Andraš (24) i Adel Kerekeš (20), oboje iz Feketića, poginuli su kada je motor na kom su se nalazili udario u kuću porodice Benko u ovom mestu. Oboje su preminuli na licu mesta.
Prema rečima meštana Malog Iđoša, mladi par se na motoru honda, koji je vozio Andraš, spuštao niz ulicu velikom brzinom, pa na vreme nisu primetili oštru krivinu i uspeli da skrenu na put, već je motor sleteo sa puta i svom snagom udario prvo u telefonsku kutiju koju je odvalio, a onda u ćošak kuće. Kako za medije kažu svedoci tragedije, za dvoje mladih nije bilo pomoći uprkos brzom dolasku Hitne pomoći.
 

Joža Andraš

– Tokom cele noći tutnjali su motori kroz ulicu. Taman kada se malo smirilo čuli smo strašan tresak. Odmah potom stigao je i drugi motor, a za njim policija i Hitna pomoć, koja nije mogla ništa da uradi, već samo da konstatuje smrt dvoje mladih – kaže jedan od svedoka tragedije.
Policija za sada nije saopštila šta je uzrok tragedije, odnosno da li je u pitanju kvar motora ili velika brzina i neopreznost koja je prouzrokovala da vozač motora ne uspe da skrene u krivini i zbog toga udari u kuću pored puta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here