Vesti

0

 

XDvoje povređenih u Beogradu

POTUKLI SE ĐACI U
ŠKOLSKOM DVORIŠTU

U tuči učenika poljoprivredne škole u Krnjači povređena su dvojica đaka S.V. (16) i M.F. (18). Oni su nakon sukoba juče ujutru, prebačeni u Urgentni centar u Beogradu radi ukazivanja lekarske pomoći. Kako saznajemo, incident se dogodio u školskom dvorištu kada su se ova dvojica učenika potukli sa nekoliko maloletnika, čiji identitet policija za sada ne saopštava. Dvojica srednjoškolaca su prema prvim informacijama lakše povređeni.

XLopovluk na Zlatiboru

UKRADENA IKONA

Iz crkve Svetog Petra i Pavla u zlatiborskom selu Sirogojno, ukradena je ikona naslikana pre više od dva veka. Kako prenose mediji, koristeći odsustvo sveštenika, drski lopov je skinuo relikviju sa zida crkve i potom pobegao. U pitanju je ikona koja je naslikana još 1812. godine. Policija je odmah obaveštena o krađi i traga za lopovom.

XNapad u Beogradu

UBODEN EKSEROM

Na ulazu na Kalemegdan iz Uzun Mirkove ulice, Nikola S. (26) povređen je u noći između nedelje i ponedeljka. Njega je za sada nepoznati napadač ekserom ubo u desnu stranu stomaka. Odmah po ranjavanju, kako kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći, on je prebačen u Urgentni centar. Kako saznajemo povređeni mladić je zaposlen u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija Ministarstva pravde Srbije.

XKraj potere u Crnoj Gori

PREDAO SE UBICA
IZ DISKOTEKE

Dragoje Baošić iz Bijelog Polja, osumnjičen za ubistvo Jovana Kosaća iz Herceg Novog, predao se u blizini Crkvica kod Kotora, kažu u crnogorskoj policiji. Baošić je bio u bekstvu od 14. septembra kada je u Kosaća koji je radio kao obezbeđenje diskoteke Kaza, ispalio četiri metka, od kojih je ovaj mladić ubrzo preminuo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here