Remi sa srpskim pečatom

0

 

POdela plena: Filip Arsić i Kristijan Nikolić

Derbi trećeg kola holandskog šampionata u Prvoj kadetskoj ligi, u kojem je ADO Den Hag ugostio Tvente, završen je nerešeno 3:3. Nakon utakmice, koja je obilovala uzbuđenjima i preokretima, razloga za zadovoljstvo imali su i Kristijan Nikolić i Filip Arsić, jer je plen podeljen. Filip je bio najbolji pojedinac meča, postigao je vodeći pogodak za Tvente, imao i asistenciju i bio stalna opasnost za gol domaćina, dok je Kristijan zbog povrede gležnja meč promatrao sa tribina.
– Mislim da je ishod realan. Drago mi je zbog Filipa koji je još jednom pokazao sav svoj talenat, ali i žao jer nisam mogao da mu se suprotstavim na terenu – rekao je Kristijan Nikolić, koji je od ove sezone čuvar mreže ADO u selekciji mlađih kadeta, a čiji je idol Iker Kasiljas.
Iako dva kluba za koje igraju deli velika razdaljina, dvojica talentovanih mladića iskoriste svaku priliku za druženje.
-Žao mi je što Kristijan nije branio i želim mu brz oporavak. Što se utakmice tiče zadovoljan sam učinkom, ali šteta što nismo uspeli da trijumfujemo, bili smo bliži pobedi – rekao je mladi napadač Tventea čiji je uzor Dušan Tadić, a koji je proteklih sezona već zabeležio brojne nastupe za mlađe kategorije holandske reprezentacije.
Obojica mladića rođeni su pre 15 godina, Filip u Beogradu, a Kristijan u Hagu i izrazili su ogromnu želju da jednog dana zajedno zaigraju u nacionalnoj selekciji Srbije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here