Sudija odneo pobedu

0

 

Od 2:0 do 2:2: Stojanović posle postignutog gola


KSV Tempo je uspeo da na gostovanju kod FC Germanije Enkhajm osvoji jedan bod u 6. kolu Krajsober lige Frankfurt – 2:2 (0:0).
Uspeh je tim veći ako se zna da je Tempo morao da igra i protiv sudije, koji u poslednjih 10 minuta nije krio svoju pristrasnost.
Počelo je ofanzivom Germanije, koja je u prvih 15 minuta mogla da vodi sa 3:0, ali je naša odbrana uz dosta sreće ostala nesavladana. Tempo je u nastavku prvog poluvremena uspeo da uspostavi ravnotežu, pa se na odmor otišlo bez golova.
Kako je vreme prolazilo, Tempo je igrao sve bolje. Početak drame najavljuje Ilija Šešum u 65. minutu, kada postiže prelep gol volejom sa 20 metara udaljenosti. Radost je kratko trajala, jer je sudija video ofsajd i poništio gol.
Samo pet minuta kasnije Rašić pronalazi Jovana Stojanovića, koji dribla jednog odbrambenog igrača i postiže gol za 1:0. Na drugi gol se čekalo šest minuta. Malbaša i Rajković kradu loptu sporoj odbrani domaćina, Malbaša dodaje Slobodanu Živkoviću i Tempo vodi sa 2:0.
Kada se činilo da će do kraja utakmice Tempo postići još neki pogodak, na scenu stupa sudija. Prvo svira slobodan udarac za domaćina, iako je naš igrač bio oboren. Iz tog slobodnog udarca Tempo iz velike gužve prima gol. Potom se sve akcije Tempa pištaljkom zadržavaju na centru, da bi za najmanje neslaganje naši igrači dobili žuti karton. Nervoza i panika koja je nastala u našim redovima je bila velika, ali ne i presudna za primljeni pogodak i izjednačenje posle kornera, koji je samo sudija video.
I pored svega jedan bod u gostima kod ekipe koja je prošle sezone ispala iz Grupen lige nije za potcenjivanje.

 

Stiže Sandžak
Sledeće nedelje se na stadionu u Nidaparku igra derbi utakmica – KSV Tempo dočekuje SV FC Sandžak. Utakmica između dva kluba iz Srbije počinje u 15.00.

Antrfile

KRAJSOBER LIGA

FC Germanija Enkhajm – KSV Tempo 2:2 (0:0)

FRANKFURT

Stadion: Enkhajm
Gledalaca: 140
Strelci: Stojanović u 70. i Živković u 76. minutu
Žuti kartoni: Kovačić, Malbaša, Stojanović, Rajković i Dubačkić
TEMPO: Gavrilović, Kovačić, B. Marković, Rajković, Stojanović, Simonovski (Nikolić), Dubačkić, I. Šešum (Živković), Rašević (Brandić), Jevtić, Malbaša.
Pozicija na tabeli:
8 Tempo 6 3 1 2 12:11 +1 10

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here