Prvi test u Banjaluci

0

Najbolje srpske rukometašice će tokom Nedelje EHF odmeriti snage sa selekcijom Republike Srpske 7. oktobra u Banjaluci, a od 9. do 11. oktobra učestvovaće na turniru u Umagu, zajedno sa Nemačkom, Poljskom i domaćinom, Hrvatskom.
– Naše devojke prvi put idu u Republiku Srpsku. Ne sumnjam da će to pobuditi veliko interesovanje jer smo videli kako su nedavno dočekani rukometaši. Srećni smo i ponosni što možemo tamo da igramo prijateljsku utakmicu – izjavio je selektor Saša Bošković.
On se nada da do početka mini-priprema neće biti povreda i da će ta akcija biti iskorišćena za uigravanje pred Evropsko prvenstvo koje će od 7. do 21. decembra biti održano u Hrvatskoj i Mađarskoj.
Na spisku su – golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Ana Kačarević; Leva krila: Ivana Popović, Jelena Nišavić, Sanja Radosavljević; Pivoti: Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Marija Lojpur, Marija Petrović; Desna krila: Ivana Milošević, Katarina Krpež, Maja Luković; Bekovi: Sanja Damnjanović, Biljana Bandelier, Jovana Stoiljković, Sandra Filipović, Marija Obradović, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Katarina Stepanović, Tamara Georgijev, Ivana Radojević, Marina Dmitrović, Anđela Janušević i tri Jelene Trifunović, Popović i Živković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here