Za zdravlje naše Sofije

0

Mala Sofija i Svetozar Šušić

Poslednji lekarski izveštaj o zdravstvenom stanju 16-mesečne Sofije Šušić iz Nikšića za koju su naši čitaoci od srca donirali brojne priloge kako bi ova beba provela na lečenju i rehabilitaciji više od tri sedmice u Igalu bio je iznenađujuće dobar. Majka Vesna i otac Svetozar su zbog toga srećni, iako su ih doktori upozorili da je priroda bebine bolesti takva da su uvek moguća neželjena iznenađenja.
Za sada, Sofija Šušić nema više epileptičke napade, a od momenta kada je krenula akcija za nju potpuno su prestali. Slučajnost ili neka viša sila, o tome Sušići ne razmišljaju, ali, kako kažu, ubeđeni su da je njihovoj ćerki bolje i zbog toga što je mnogo ljudi mislilo i molilo se za nju.
Novu podršku naporima porodice Šušić dali su opet čitaoci "Vesti" iz Australije: 100 AUD poslali su Jovanka, Gorica i Jelena Avramović iz Melburna, a 150 AUD je darovala anonimna porodica iz Kanbere. U beogradsko dopisništvo nedavno je stigao i prilog od 50 evra 36-godišnje medicinske sestre iz Beograda, plemenite Maje Golubović, majke troje dece, koja je sudbinu male Sofije pratila preko portala "Vesti". Ovaj mali dar od srca predao je njen suprug Davor Golubović, komercijalista. Prilogom nam je time još draži jer znamo da se u naše akcije sve više uključuju i sugrađani iz Srbije, a ne samo zemljaci iz dijaspore, zahvaljujući internet prezentaciji našeg štampanog izdanja "Vesti"

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here