Osumnjičeni za obljubu kaže da je čist pred Bogom

0

Igoru N. (35) iz sela Lukomir kod Žitorađe određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku. Igorova majka i prijatelji tvrde da on nije kriv i da mu je sve namestila supruga, dok porodica Igorove žene Danijele traži najtežu kaznu za, kako su ga nazvali, monstruma!
Osumnjičeni Igor N. se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem, a njegova porodica tvrdi da mu je sve smestila supruga i da nikako nije mogao da naudi ćerki. Igorova majka Jelena tvrdi da svi u Lukomiru znaju da je Igor svoja dva sina i ćerku voleo više od svega.
– Kad je snaja Danijela otišla pre četiri meseca, dečaci su ostali kod nas jer nisu hteli da idu s majkom. Unuka je ostala kod Danijele, ali ju je moj Igor viđao. Onog dana kad su policajci došli po Igora, poslednje što mi je rekao bilo je: "Majko, čist sam pred Bogom, a šta bude biće" – kaže uplakana Jelena za beogradske medije.
S druge strane, rodbina Igorove supruge je šokirana saznanjem da je devojčica zlostavljana.
– Ako je Igor to zaista uradio, treba mu izreći najtežu kaznu. Otac sam dvoje dece, ne znam šta bih uradio kad bi se to njima desilo. Da nema medicinskog nalaza, nikad ne bih poverovao da može da uradi nešto tako monstruozno. Izgledalo je da zaista mnogo voli decu – priča Ivan Mladenović iz sela Studenac kod Žitorađe, ujak trogodišnje devojčice.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here