Sportske vesti

0

POTRAGA ŠIROM EVROPE

Na poternicama Interpola imena 25 Makedonaca

Od 327 kriminalaca iz celog sveta za kojima traga Interpol, 25 su makedonski državljani koji su počinili neko krivično delo van Makedonije. Najtraženije su ubice, razbojnici, trgovci drogom i ljudima, kao i prevaranti. Najmlađi kriminalac među njima ima 27, a najstariji čak 67 godina. Za njima je raspisana poternica zbog istrage ili da bi odslužili zatvorsku kaznu u Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Nemačkoj, Albaniji, SAD, Danskoj, Rumuniji i Bahreinu. Najveći broj poternica protiv makedonskih državljana raspisano je u Hrvatskoj, koja traga za sedmoricom kriminalaca iz Makedonije.

D. Lj. J.

SAOBRAĆAJKA U VRBASU

Maloletnik sleteo s puta i poginuo

Sedamnaestogodišnji B. G. iz Kucure kod Vrbasa poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vrbasu, saopštila je policija. U saopštenju se navodi da je nastradali maloletnik upravljao je putničkim automobilom, kada je u jednom momentu, najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i prevrnuo se. On je na mestu nesreće preminuo, dok je suvozač u automobilu zadobio lakše povrede.

AKCIJA POLICIJE U TREBINjU

U stanu skrivao marihuanu i kokain

Policija u Trebinju oduzela je marihuanu i kokain koje je našla prilikom pretresa prostorija koje koristi lice čiji su inicijali V. P.
Iz CJB Trebinje navode da je oduzeto 94,828 grama marihuane i 2,5 grama kokaina. Od početka godine trebinjski policajci su podneli prijave protiv ukupno 25 osumnjičenih za trgovinu drogom, a oduzeto je 130 kilograma marihuane, 12 stabljika indijske konoplje, oko 15 grama ostalih droga i određena količina semenki indijske konoplje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here