Brenin maler za malerom

0

Lepa Brena (54) baš nema sreće. Taman kada je pomislila da je konačno teška 2014. godina iza nje u kojoj je izgubila majku Ifetu, 1. januara pevačica je pala niz stepenice u dupleks apartmanu na Zlatiboru i slomila lakat desne ruke! Kada su čuli za ovu nezgodu njeni prijatelji su samo rekli: "Pa, zar opet!"
Brenu je suprug Slobodan Boba Živojinović odmah strpao u kola i dovezao kod lekara u Beograd, koji su nakon snimanja konstatovali da pevačici ne treba operacija, već da je dovoljno da nosi gips narednih nekoliko nedelja dok joj kost ne zaraste.
Uprkos novim zdravstvenim problemima ona je optimista i veruje da će se brzo oporaviti, pa nema nameru da odustane od planiranog odmora na Tajlandu na koji ide sa suprugom.
– Brena se dobro oseća, pije lekove za bolove i miruje. Naravno da ćemo putovati na Tajland – rekao je Boba Živojinović za beogradske medije. Brena već godinama praktikuje da sa suprugom tokom januara uživa na Tajlandu gde se njih dvoje potpuno fizički i psihički oporave, a njena nezgoda neće im pokvariti ni ovogodišnji odmor, ali je zato morala da otkaže koncerte koje je trebalo da održi početkom januara.
– Žao mi je što mi se sve dešava pred nastupe i što neću moći da se družim sa fanovima u Živnicama i Travniku. Ali, biću još jača kad izađem iz ovog problema i to zbog sebe, zbog svoje porodice i zbog vas. Sve vas volim – poručila je Brena preko društvene mreže Fejsbuk. Ona je objasnila i kako je pala i ponovo se povredila.
– Dok sam silazila niz stepenice u jednoj ruci sam nosila tašnu i šoljicu sa kafom. Pred kraj stepenica sam poletela na očigled mojih, uspela sam da spasem šoljicu i tašnu, ali je stradao lakat. Na svu sreću lekar je rekao da ne moram na operaciju i da ću ovog puta proći samo sa gipsom na ruci. Sada sam na lekovima protiv bolova i odmaram se – rekla je Brena.
Prijatelji pevačice kažu da je ona izuzetno pažljiva, da vodi računa o sebi, redovno pije vitamine, ali eto nezgode se dešavaju, pa je ponovo slomila ruku koju je povredila i letos nakon pada u Novom Vinodolskom. Međutim, za razliku od te povrede kada su joj stradale obe ruke koje su bile u gipsu, ova povreda je, na sreću, mnogo lakša, pa bi i oporavak trebalo da bude brži.
Inače, ona na je na Zlatibor otišla u poslednjem trenutku i to zbog sinova. Naime, njen stariji Sin Stefan doputovao je uoči praznika iz Amerike sa bratom Filipom (Bobin sin iz prethodne veze) i njegovom devojkom Majom Mandžukom, pa su momci zajedno sa najmlađim Viktorom rešili da otputuju na Zlatibor gde su im se pridružili Brena i Boba kako bi što više vremena proveli sa Stefanom i Filipom koje ne viđaju često, jer obojica žive u Americi, tačnije Stefan studira u Majamiju, dok Filip radi.

Optimizam kao životni pravac
Brena je, da posetimo, letos pala na odmoru u Novom Vinodolskom kada je slomila obe ruke. Operisana je u Ortopedskoj bolnici u Lovranu, a od nje se nije odvajao suprug i sinovi.
– Nije bilo lako, ali kada sam videla ljude u bolnici sa većim povredama od mojih koji su u kolicima obrisala sam suze i rekla: "I ovo će proći". Optimizam je moj životni pravac i način razmišljanja tako da sam uz podršku najbližih, ali i svoje publike pregurala taj težak period – rekla je tada Brena.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here