Šta smo 2014. naučili o putovanjima?

0

1. Piloti na Maldivima ne nose cipele, ali ih to ne sprečava da upravljaju avionom:

telegraph.co.uk
Vozi Miško, bez cipela: Putnik koji je slikao pilota sigurno nije ovo rekao, ali u Srbiji bi tako nešto rekli pilotu, sto posto
 

2. U Parizu postoje dva tematska bara posvećena Osami Bin Ladenu:

telegraph.co.uk
Isti Osama bin Laden:  Za ulazak u kafić nije potrebno da ličite na Osamu, mada ima oni koji tu svraćaju upravo zbog toga
 

 

3. Kako izgleda voziti tokom saobraćajnog špica u Montrealu: Vozač ovog vozila slikovito nam je dočarao kako izgleda voziti se kad je špic u Montrealu i hvala mu na tome. Ako vas put tamo nanese, slobodno "pustite jezik" jer je to izgleda tamo običaj.

4. Kako Singapur privlači turiste: Loše, ako je sudeći po ovom video spotu, turistička organizacija Singapura plaća pogrešne ljude za promociju.

5. Ova portikla za zajednički ručak je bukvalno prelepa: Mođete da je koristite bilo gde i bilo kada pod uslovom da imate nekoga sa druge strane. Idealna je ako na put idete sami, jer će vam sigurno pomoći da nekog upoznate, zar ne?

telegraph.co.uk
Svaka čast za portiklu: Ne samo da bukvalno spaja dve osobe, već stvarno služi da možda nekoga upoznate na svom proputovanju kroz svet.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here