JA MISLIM OVAKO…

0

Vladika Irinej BULOVIĆ
episkop bački
– Gubitak istorijskog pamćenja nije ništa drugo do duhovno samoubistvo, dobrovoljno poništavanje vlastitog bića, identiteta, samosvesti. Bez istorijskog pamćenja nismo narod, nego gomila, svetina, rulja, čak krdo, Bože me prosti!

Milorad EKMEČIĆ
akademik
– Danas je Katolička crkva bezrezervni saveznik sa Sjedinjenim Državama i daje im podršku u pokušaju globalizacije čovečanstva pod američkim vođstvom. Tu je izvor svih uspeha Katoličke crkve danas u svetu, ali i prapočetak krize te crkve kad mečka počne da igra i pred američkim vratima.

Željko JOKSIMOVIĆ
muzičar
– Za karijeru je bitno puno elemenata – talenat, harizma, novac, dobre pesme i kontinuitet. Ako bilo šta zakaže, ne možete postići uspeh.

Dušanka STOJANOVIĆ GLID
glumica
– Svi osećamo da se nenormalni, apsurdni, tužni, dramatični događaji nižu bez prestanka. Sve je ludo da luđe ne postoji. Svet je upaljen, a mi smo kao nagazna mina…

Željko SERTIĆ
ministar privrede Srbije
– Budućnost Srbije je u firmama sa 20, 50, 150 zaposlenih, jer ovakve kompanije najčešće preživljavaju udare tržišnih kriza.

Nada ŠARGIN
glumica
– Nekad odlični reditelj okupi sjajnu ekipu glumaca oko dobrog teksta, i svi ostali saradnici su savršeni, ima i para, a magija i uspeh se ne dogode. Možda su neki uticaji spolja i nekakva viša sila potrebni da se oni dese.

Stefan MILENKOVIĆ
violinista
– Primećuje se porast opšte bezosećajnosti, čemu, bojim se, najviše doprinose mediji. Vesti koje dolaze do nas najčešće su negativne.

Hasan HANIĆ
profesor Bankarske akademije
– Srbija nije imala drugog izbora nego da žrtvuje sadašnjost i kratkoročnu budućnost i prihvati mere koje će uticati na opšti pad ekonomske aktivnosti.

Dragoljub MIĆUNOVIĆ
jedan od osnivača Demokratske stranke
– Bitno je da DS, uprkos tome što je sada kriva za sve loše, kao da oni koji sada vladaju nisu delovali devedesetih, ostala ideološki stabilna. Zalažemo se za iste demokratske vrednosti kao i prvog dana i DS ostaje politički stub kada je reč o demokratiji.

Marija KILIBARDA
TV voditeljka
– Kod mene nemaju šanse nadmeni, pasivni, neverni, nestabilni muškarci, oni koji nisu vedri i pozitivni. Mračnjake ne volim, sa njima ne mogu ni da se družim, kao ni s onima koji su nesigurni, jer ti kompleksi se nikada ne zadrže u njima, već se uvek odraze i na njihove odnose s drugima.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here