Subotić obradovao Dortmund

0

 Miloš Jojić i Neven Subotić
 

Sjajne vesti stižu iz Dortmunda – oporavak Nevena Subotića teče odlično, čak i iznad očekivanog prema procenama lekara u Berlinu. Što znači da bi stameni štoper Milionera trebalo da bude spreman za početak sledeće sezone.
"Pre dve nedelje sam prvi put počeo da radim sa loptom. Odigrao sam nekoliko dodavanja, ništa više. Još uvek sam daleko od optimalne forme i moram da budem strpljiv. Doktori kažu da je napredak iznad očekivanog, ali ne želim previše da forsiram", rekao je Subotić.

 

Podsetimo, Subotić je polovinom novembra prošle godine povredio prednje ukrštene ligamente u susretu sa Volfzburgom, posle nezgodnog sudara sa Ivicom Olićem.

U ovom trenutku je cilj da srpski reprezentativac bude u najboljoj formi za početak naredne sezone.
"Zadatak je jednostavan i idemo ka tome. Pripremam se za narednu sezonu i želim da se na teren vratim jači nego pre. Ipak, žao mi je što neću igrati u finalu Kupa", zaključio je Subotić.

 

Inače, za predstojeće finale Kupa Nemačke između Dortmunda i Bajerna vlada nezapamćeno interesovanje. Do sada je na adresu klubova stiglo preko 500.000 zahteva za ulaznice. Finalni susret dva nemačka giganta odigraće se 17. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here