Suarez: Zaljubio sam se u Liverpul, ali Španija je moj san

0

Porodica Suarez se seli u Španiju

Luis Suarez, koji će sledeće nedelje potpisati petogodišnji ugovor sa Barselonom, rekao je da je ponosan što je igrao za Liverpul i što je pomogao da se utakmice Lige šampiona ponovo igraju na Enfildu.

 

– Teška srca napuštam Liverpul zbog novog života i novih izazova u Španiji. Moja porodica i ja zaljubili smo se u klub i grad Liverpul. Ali, najviše od svega, zaljubio sam se u neverovatne navijače. Uvek ste me podržavali i to moja porodica i ja nikada nećemo zaboraviti, uvek ćemo biti navijači Liverpula", rekao je Suarez sa sajt Liverpula.

"Nadam se da svi shvatate zašto sam doneo ovakvu odluku. Liverpul je uradio sve što je mogao da me zadrži, ali igrati i živeti u Španiji, gde živi porodica moje supruge, moj je dugogodišnji san i ambicija. Verujem da je sada pravo vreme za to. Treneru Brendanu Rodžersu i ekipi želim sve najbolje. Klub je u dobrim rukama i siguran sam da će ponovo imati uspešnu sezonu", dodao je Suarez.

Urugvajac je tokom karijere imao problema sa ponašanjem, zbog čega je u više navrata suspendovan. On je tri puta ugrizao protivničke igrače tokom utakmica, a poslednji put to je učinio na Svetskom prvenstvu u Brazilu, krajem juna, kada je tokom meča sa Italijom ugrizao Đorđa Kjelinija za rame.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) ga je 26. juna zbog toga suspendovala na devet međunarodnih utakmica i četiri meseca zabrane bavljenja fudbalskim aktivnostima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here