Trijumf Srbije

0

 

Fudbalsko znanje i umeće odmerilo je 14 ekipa, a pobednik je Srbije iz Riselshajma. Oni su u finalu dobili ekipu domaćina SKC Ofenbah sa 5:4 u utakmici koja je bila puna uzbuđenja i preokreta. Treća je bila "Luda kuća", a četvrti Peristil. Svi oni su dobili pehare "Vesti", koje im je uručio predstavnik redakcije "Vesti" Miloš Nikolić.

Učesnici

Na turniru se nadmetalo 14. ekipa. To su: Mačva, "Beli orlovi", Mau Mau, Dunav Riselshajm, Indor sočer Langen, Peristil, Forman, "Luda kuća", Kolor, Langen, Makedonija, Srbija Novi Izenburg, Srbija Riselshajm i domaćin SKC Ofenbah.

 

Za najboljeg igrača proglašen je Dejan Alempić iz ekipe SKC Ofenbah, koji je u finalu postigao tri pogotka, a pehar za fer-plej dobio je pobednik turnira – Srbija iz Riselshajma. Pobednicima iz Riselshajma je pored pehara pripala i nagrada od 100 evra, pet ulaznica za diskoteku "Vanila" u Ofenbahu, gde će imati na raspolaganju litar votke i po jedan "red bul".

– Bilo je to u stvari celodnevno druženje fudbalera i brojne publike, a organizator se pobrinuo za prateće manifestacije, od roštilja, kolača, pića, šatora, gde se moglo ugodno sedeti, a i deca su imali svoje igralište – kaže organizator Robert Jovanovski.

 

– U pauzama između mečeva igralo se i kolo, tako da su naši ljudi na ovaj način obeležili praznik.

Za dobar provod i raspoloženje, do kasnih večernjih sati, brinuli su se vredni domaćini, članovi SKC Ofenbah, na čelu sa predsednicom Slavkom Šurkić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here