Kapiten brzo rešio problem

0

Srbija 08 je, kao i u prethodnom kolu, ovaj susret dočekala znatno oslabljena, sa jedva polovinom standardnih prvotimaca, tako da su omladinci ponovo dobili priliku da se pokažu i dokažu da su stasali za prvi tim.

 

 

RSV Vin 06 je, kao i ranije, ušao u meč sa željom da pobedi, međutim, uspeo je da stvori samo jednu izglednu priliku za gol. Srpski tim je, ipak, i pored brojnih hendikepa držao igru u svojim nogama, zasluženo stigao da novog trijumfa i zadržao sigurno vođstvo na tabeli.

SRBIJA 08: Ivan Tomić, Slobodan Jovanović, Aleksandar Milosavljević, Aleksandar Gajičić, Radenko Mrkonjić, Milorad Stanić, Slaven Rakić, Slaviša Radosavljević (Rade Đaković), Novak Vučić (Cvijan Damjanović), Nemanja Damnjanović, Željko Emerih (Dragan Marković).
 

Klinci polovično

 

Takođe odličan rezultat ostvario je i tim ispod 15 godina trenera Radeta Živanovića, koji je pobedio sa 3:0 ekipu "Union AC Mauer).

Isto tako, pobedu izborili su igrači ekipe ispod 10 godina, koju vodi Drakče Jovanović, čiji su puleni pobedili sa 5:4 ekipu "POST SV" i to u gostima.
Manje uspešni bili su mališani ispod 12 godina koji su izgubili od "Slovan HAC" sa 0:4, kao i ekipa ispod 19 godina, koja je poražena od prejakog "Post SV", 15:2.

 

Raspored

 

2. 5. u 14.00 Selekcija ispod 15 godina, 2. 5 (14.00): Florio – Srbija 08 (Stadion "Eibesbrunnergasse").
Prvi tim, 2. maj (15.00): Surojo – Srbija 08 (Stadion "Hellas Kagran")
Selekcija ispod 10 godina, 2. maj (15.30): Srbija 08 – Favoritner AC (Stadion "Mautner").
Selekcija ispod 19 godina, 2. maj (17.00) Srbija 08 – Mansvert (Stadion "Mautner").

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here