Brega oduševio Švajcarce

0

Brega u svom stilu

 

Pevali su posetioci iz stotina grla, složno i u horu. Ovacije je doživela i numera, koja je naš adut na predstojećem takmičenju za pesmu Evrovizije u glavnom gradu Norveške, "Ovo je Balkan".

Dragana Dimitrijević, nastavnica dopunske škole iz Ciriha, inače jedna od dobitnica poklon-karte u nagradnoj igri "Vesti", rekla nam je kako je sa njom bilo društvo švajcarskih, italijanskih i namačkih učitelja ali i naših studenata, intelktualaca, privrednika… Mnogi od njih su obećali kako će da narednog puta da povedu i decu jer su Brega i njegov orkestar na njih ostavili utisak koji se ne zaboravlja.

 

Ovako je izgedalo u jednom momentu ispred ulaza u salu

Branka Prodan, Anđa Erić, Rada Spasojević, Dragana i Miša Milošević u jednom glasu konstatuju da su se ludo proveli i da sigurno neće propustiti i naredno gostovanje popularnog muzičara u "zemlji satova".

– Vraćanje Gorana na "bis" nekoliko puta njegov je dobro razrađen muzički trik, ali koji fantastično deluje na publiku i podiže im adrenalin.

 

Ma, šta reći, Brega je majstor svog zanata – odušeljeno će Maja Jokić i Mile Ognjenović.
 

"Balkan" ima šanse!

U pravi mah kad sam prvi put čuo pesmu "Ovo je Balkan" nije mi se o svidela, ali posle ovog izvođenja "Orkestra za svadbe i sahrane" revidirao sam svoje mišljenje i uveren sam kako će naš predstavnik osvojiti jedno od prva tri mesta na "Evroviziji" – optimista je Jovan Majkić iz Ciriha.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here