Hrvat “pao” zbog droge, pa povezan sa kasapljenjem Srbina

0

 

Mario Sova (u prugastom odelu) na suđenju za ubistvo pre 10 godina 

 

 

Prema pisanju "Jutarnjeg lista“, policija je u stanu u zagrebačkom naselju Lanište, koji je koristio Sova, našla tragove krvi koji se sada nalaze na veštačenju.

 

Policija traga i za dvojicom hrvatskih državljana koji su povezani s tim ubistvom, a od kojih je jedan po profesiji mesar, pa bi, navode mediji, mogao biti dovoljno kvalifikovan da raskomada Simićev leš.

 

Portparol policije Krunoslav Borovec potvrdio je da su u Sovinom stanu nađeni tragovi krvi i niz drugih tragova, ali je navodne priče o mesaru koji je svoje znanje iskoristio za komadanje Simićevog tela, koje su prenosili mediji, nazvao bapskim pričama.

 

Sova je uhapšen pošto je u njegovom stanu pronađeno 438 grama kokaina, digitalna vaga, mikser i pištolj za koji nije imao dozvolu. Pištolj je poslan na veštačenje u Centar za forenzička istraživanja. Stan je pretražen i da bi se otkrili eventualni DNK tragovi Cvetka Simića.

 

U jezeru Jarun sportisti su 9. marta našli trup kome su odsečeni glava, šake i noge. Dan kasnije ronioci su pronašli i noge, a poređenjem DNK u bazi registrovanih prestupnika vrlo je brzo ustanovljeno da se radi o Simiću.

 

Pretpostavlja se da je ubijen 18. februara, na dan kad je pored jezera nađeno spaljeno vozilo koje je koristio. Policija pretpostavlja da je Simić ubijen u ratu mafijaških klanova, ali i da je njegova smrt povezana s otkrivanjem velikih količina droge u nedeljama pre ubistva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here